BejelentésErdőkerülő u. 21-27. TÁRSASHÁZ
ESEMÉNYEK - INFORMÁCIÓK A TÁRSASHÁZNÁL

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Szavazás
Önnek mi a véleménye a pincedíjak háromszorosára emeléséről, és a tervezett "ingyenes" felújításokról?Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?K. K. [ 2014-05-08 20:27 ]

Jó estét!

Nekem annyi lenne a kérdésem, hogy a társasház tervezi-e a lépcsőházak tisztasági festését? Eléggé elhanyagolt állapotban van...:(Cs. Ágnes [ 2012-06-27 20:28 ]

Hát az biztos, hogy eszméletlen állapotok vannak a háznál!!!
- Van egy közösképviselőnk, aki mint ha nem is lenne...
- Van egy gondnokunk, aki mint ha nem is lenne...
- Van egy takarítónk, aki mint ha nem is lenne...
És a ház csak fizet-fizet-fizet.... és senki nem kérdezi meg, hogy ugyan már MIRE IS FIZETÜNK???
A pince témától is falra mászok. Ahogy előadták, hogy szerencsétlen néhány pince tulajdonos, milyen szerencsétlen áldozatok, hogy nekik többe kerül a pince mint a régebbi pince tulajdonosoknak. Csak azt az apró tényt felejtették elmondani, hogy azért magasabb a pincedíjuk, mert vállalták, hogy magasabb összegért bérlik, és így nem kell éveket várni a pincére mint sok pincére váró lakónak. És azt már ne is firtassuk, hogy kik ezek a szerencsétlen áldozatok!!! A korrekt az lett volna, hogy ha ők nem akarják fizetni azt a pincedíjat, amiben megállapodtak, akkor adják vissza a pincéjüket, és kapja az aki már évek óta vár pincére, de nem engedhette meg magának a magasabb pincedíjat, de ezt a kevesebb pincedíjat már igen.Szaniné [ 2012-06-22 14:58 ]

T. Cs.Ágnes!
Rosszul tudod, a pince díj emelés hatszoros volt, legalább is az én esetemben és hogy miért kellett, azért, hogy a megürült közös helyiségek bérleti díját most a pincésekkel fizettetik be, ahelyett, hogy a közös képviselő igyekezne megfelelő bérlőket találni a helyiségekbe. Egyébként ezek díját már évek óta nem emelték, csak a közösköltséget, meg most a pince bérleti díjakat. De úgy látszik az, hogy havonta több mint másfél millió forintot fizetünk be közösköltségként és az mire megy el senkit nem érdekel. Mégis csak sok itt az emberek pénze!

Üdvözöllek: Marika.Cs. Ágnes [ 2012-05-07 09:13 ]

A Mintaépületek Pályázat Eredményhirdetése megtekinthető az alábbi címen:

http://www.fotav.hu/sajtoszoba/fotav-mintaepuletek-eredmenyhirdetes/Cs. Ágnes [ 2012-05-07 09:07 ]

A FŐTÁV kihirdette a Mintaépületek Pályázat eredményét, amiből kiderül, hogy nem nyertünk, sőt nem is pályáztunk. Valószinüleg nem lett elegendő szavazat a háznál. SZERENCSÉRE!!! Nem csak azért mert nem is lett volna annyira ingyen, hanem azért mert sokkal fontosabb felújításokra lenne szükség a háznál.

Cs. Ágnes [ 2012-04-21 10:40 ]

Mivel a Hírlevélben jelzett "Mintaház pályázat" (aminek a neve valójában Mintaépületek pályázat) állítólagos ingyenessége számomra megkérdőjelezhető (de lehet, hogy csak én értem félre), ezért kérem, ha valaki tudja mondja már meg pl. mennyibe kerülnek a házra telepítendő napelemek és egyéb alkatrészek, amiket a pályázat szerint 10 év múlva az aktuális árakon ki kell majd fizetni??? A tervezett korszerűsítés mekkora bontással, és ebből eredően milyen értékű helyreállítást fog majd igényelni??? Ezeket az adatokat ismerni kellene ahhoz, hogy egy ház el tudja dönteni megéri e neki, hogy pályázzon!

A pince díjának megemelését nem tartom korrektnek. Azért, hogy néhány embernek - akik annak idején egyébként vállalták a pincéhez jutásért a magasabb összeget - kevesebbet kelljen fizetni, az összes többi pince tulajdonos bérleti díját megemeltették a háromszorosára, kihasználva a pincével nem rendelkezők "jóindulatát". Erre a "jóindulatra" alapozva, legközelebb akár százszorosára is megemelhető a pincedíj és meg van oldva a háznak minden anyagi problémája? :-))
Szerintem a korrekt az lett volna, ha az infláció mértékével emelik meg a régi pince tulajdonosok díját, és az új, magasabb bérleti díjat fizetők is ezen a nm áron bérelték volna tovább a pincéjüket. Tehát kevesebbért bérelték volna tovább a pincéjüket. Így nem éreznék úgy a régi pince tulajdonosok, hogy visszaéltek a kiszolgáltatott helyzetükkel.Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!